"Helping Hands" Vouchers

Okeej - Een heel vreemd fotootje van Vink maar zij heeft model gestaan voor de foto's voor de vouchers. Deze was wat onscherp maar had een grappige timing :)

We gaan een hele spannende tijd tegemoet vol avontuur, nieuwe belevenissen en we gaan naast onze studio in Utrecht ook een fantastische plek maken van onze nieuwe Franse stek. Maar tja geld....ja altijd maar dat geld. We geven er eigenlijk best weinig om maar je hebt het overal voor nodig en zo ook wij voor dit prachtige avontuur...

Vandaar de "Helping Hands" Voucher - Wat is het??

Nou het is een Voucher van t.w.v. €750,00 (die je koopt voor €705,00) - afgestemd op een vakantie week bij ons in Frankrijk of een Voucher t.w.v. €350,00 (die je koopt voor €329,00) - Deze is afgestemd op onze weekend of Masterclass activiteiten die vanaf 1/2 Mei 2023 gaan plaatsvinden in Frankrijk.

Dit is dus een korting van -/- 6% dus dat is alvast een leuk voordeeltje.

Deze Vouchers kan je kopen en hier steun je ons enorm mee...

Wat kan je met deze "Helping Hands" Vouchers

Hiermee kan je in 2023, 2024 of 2025 een Franse vakantie week of een MasterClass aanschaffen. Of eventueel een cursus in onze studio in Utrecht.

Je betaald de Voucher vooraf - Dit kan vanaf heden - (onder hele duidelijke voorwaarden en een we sturen je een contractje) en hierdoor verkrijgen wij een budget voor het aanpassen, schilderen, opruimen en in orde maken van deze waanzinnige plek in Frankrijk met een hele fijne tuin en supertof atelier! En verwelkomen we jou wanneer je met je "Helping Hands" Voucher een boeking doet op jou gewenste datum en activiteit.

Voorwaarden:

  1. Als er van onze kant een annulering plaats vind dan krijg je natuurlijk de volledige aanschafprijs van de Voucher terug.
  2. De Voucher is in te leveren op een gewenste activiteit die wij bieden in Frankrijk of cursus in Utrecht.
  3. Na boeking met de Voucher gelden de annulering voorwaarden van de betreffende activiteit.

Helping Hand Voucher - Support ons :)