Klei twee daagse - 9 & 10 December 2023 - Draaien

Klei twee daagse - 9 & 10 December 2023 - Draaien

€ 195,00

incl. btw, plus verzending
Op voorraad

Beschrijving

Een klei 2- daagse in ons fijne atelier.

Hier kies je voor dit weekend met de draaischijf te werken!


Zaterdag 9 December:

Is er les van 10:00-12:30 en van 13:00-16:00 - tussendoor lunchen wij even. Zondag 10 December:

Is er les van 10:00-15:00


Wat houd dit feestje in:

Een heerlijk weekend met je handen in de klei, draaiend of handvormend. Daarbij met les van Ralph & Suus en heerlijke keramiek uurtjes maken in twee dagen. Met mooie technieken, inspiratie. Het is voor de studio fijn als je alles afrond zodat wij het biscuit kunnen bakken voor je.

Dan kun je een "losse les" boeken om je creaties te glazuren onder begeleiding zodat het voor de tweede keer gebakken kan worden.


Waar zorgen wij voor:

- Studio compleet met alle gereedschappen en klei.

- Klei - bij normaal gebruik.

- Biscuitbak - (de eerste bak van je gemaakte kunsten)

- Thee, koffie en koekjes


Waar moet je zelf voor zorgen:

- eten en drinken voor je lunch.

- vaatdoek, theedoek, schort en/of je klei kleding.


Ervaring:

Voor het draaien - Het liefst wat cursussen gevolgd hebben de afgelopen 3 jaar, in ieder geval moet je minimaal een paar keer achter de draaischijf hebben gezeten . -


Voor het handvormen - Kan je zo instappen want we hebben allerlei toffe projecten klaarstaan voor de ultieme beginner tot de gevorderde keramist. Heerlijk een heel weekend vol met kleifun!!


Wij kijken er weer naar uit!! :)


P.s. Annulerings voorwaarden!!!!! - Lees deze goed.

De cursus is kosteloos te annuleren voor 1 November 2023.


Annulering na 1 November 2023:

Wij zullen de helft van het betaalde cursus geld behouden en de andere helft retourneren op het bij ons bekende rekening nummer.

U kunt ook zelf een andere cursist aandragen en deze kan uw cursus plek innemen.

Annulering na 19 November 2023:

Wij zullen geen cursus geld retourneren.

U kunt zelf een andere cursist aandragen en deze kan uw cursus plek innemen.


Kan je echt niet! Kun je zelf (ruim op tijd )een andere deelnemer/cursist aandragen die jouw cursus plek kan innemen. Heb je gezondsheids problemen dan is dit verstandig om dit direct aan ons te vermelden, als u dit niet doet en er is een voorval waarbij er rekening mee gehouden had moeten worden dan is dit niet onze verantwoordelijkheid want dit had u dan moeten vermelden aan ons.


Bent u zwanger of bezig met zwanger worden laat het ons dan even eerst weten voordat je de cursus aanschaft!...

I.v.m. de wat onzekere tijden (of andere situaties of virussen) kunnen data, informatie, regels en maatregelen aangepast moeten worden - ook wij volgen de RIVM - maatregelen door. Zoals het Dragen van Mondkapje kan verplicht zijn, dit kunnen wij pas een week voor de cursus laten weten ivm de onzekere tijden. Noot & Zo behoud het recht hierin eventuele voorzorgsmaatregelen te nemen die vooraf gecommuniceerd zullen worden. Dit om ten allen tijden uw en onze veiligheid te vergroten. Dit kunnen ook maatregelen zijn die niet voorgeschreven zijn door een advies gevend orgaan. Mocht u één van de 8 lessen moeten annuleren/af moeten melden dan kan deze onder onze en alleen onze voorwaarden ingehaald worden met een door ons aangeboden alternatief - mits wij deze mogelijkheid voor je hebben - 1x inhalen per cursist, per cursus.


Heb je vragen laat het vooral weten.


Groetjes, Suus + Ralph