Strippenkaart voor Open studio - 48,--

€ 48,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De strippenkaart voor onze cursisten voor het gebruik van onze open studio twv 48,--

open studio:

Deze strippenkaart bestaat uit een bedrag van bv.48,-- Hiermee kan je gebruik maken van onze open atelier dagen/momenten. Deze momenten prikken we elke twee weken die we dan weer doorgeven aan jullie.

 

Dan ga je online naar de speciale open studio google sheet en daar zie je hoeveel uur en plekjes we op dat moment hebben.  reserveer hier je spot. Het is verplicht om van te voren aan te geven in het rooster hoeveel uur je wilt reserveren (minimaal 2) en of welke open studio je wilt gebruiken. -Open studio met draaisschijf is €4,50 per uur – voor het heerlijke draaien. -Open studio zonder draaischijf is €3,-- per uur – deze open studio kan je gebruiken voor handvormen, boetseren, decoreren, glazuren, etc.  (zonder draaischijf). Je kan natuurlijk ook een combi in het rooster maken. Wij willen dit van te voren weten ivm met de draaischijven en de overzichtelijkheid.   Hier een voorbeeld: Je komt op zondag naar de open studio en je wil 2 uur draaien bv. van 12:00-14:00 en 2 uur glazuren van 14:00-16:00 in total 4 uur aanwezig in de open studio. Je hebt een strippenkaart van 48,-- dan word er 18,-- van je strippenkaart afgehaald. Zou je 4 uur komen decoreren dan zou er €12,-- van je strippenkaart afgehaald worden.

 

open studio huisregels:

 

  1. Noot & Zo Open studio is een geheel zelfstandige creatieve service.
Dit houd in dat je als je de weg weet in ons atelier je hier gebruik van kan maken met je strippenkaart. En geheel zelfstandig te werk gaat of gezellig met je collega cursist
  1. Je kan geen vragen stellen – tenzij het vragen kwartiertje is aangebroken (zie rooster).
Je kan aan Ralph & Suus of op dat moment verantwoordelijke geen vragen stellen tijdens de open studio tenzij je dit doet tijdens het geplande en van te voren aangegeven vragen kwartiertje. Hier kan je vragen stellen over het atelier bv. als je iets niet kan vinden of hulp bij je huidige project. Er worden geen nieuwe technieken uit gelegd. Nieuwe technieken kan je leren op de cursussen en de inspirerende, gespecialiseerde korte en lange workshops. Cursisten en vaste open studio gangers krijgen hier leuke kortingen op oplopend tot 50%. En vergeet niet dat je natuurlijk heerlijk vragen aan elkaar kan stellen.
  1. Werkplek en al het gebruikte netjes opgeruimd achterlaten voor je collega.
Je zal je open studio plek netjes opgeruimd aan treffen en zo laat je deze ook weer achter voor je college cursist en voor ons… Bij drukte word er door ons een indeling gemaakt en je plekje word gereserveerd dmv een naambordje.
  1. Als er iets op is uit het atelier graag doorgeven op de  =op lijst.
In het atelier hangt een lijst waar je op kan schrijven als je ergens misgreep en iets op is en je er graag de volgende keer gebruik van wil maken, dit duurt 1 a 2 weken.
  1. Glazuur emmers op volgorde terug zetten.
We hebben in de glazuurkast een logica aan proberen te brengen met een nummering en het word erg gewaardeerd als deze zo ook weer zo opgeruimd worden voor het overzicht van de glazuur emmers die in ons nu best grote atelier overall kunnen staan.