Strippenkaart voor Open studio - 60,--

€ 60,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

De strippenkaart voor onze oud cursisten en derden voor het gebruik van onze open studio twv 30,--

open studio:

Deze strippenkaart bestaat uit een bedrag van bv. 60,-- Hiermee kan je gebruik maken van onze open atelier dagen/momenten. Deze momenten prikken we elke twee weken die we dan weer doorgeven aan jullie via het prikbord en waarschijnlijk via een nieuwsbrief. Vergeet niet onze email goed te keuren en dat deze mails niet in je spam belanden (komt helaas wel eens voor) Je krijgt na het aanschaffen een uitnodiging voor het rooster die we hebben gemaakt met google sheet. Hier kan je naam invullen bij met of zonder draaischijf en hoeveel uur je komt. Als je hier vragen over hebt laat het ons dan weten :)   Dan ga je online naar de speciale open studio google sheet en daar zie je hoeveel uur en plekjes we op dat moment hebben.  reserveer hier je spot. Het is verplicht om van te voren aan te geven in het rooster hoeveel uur je wilt reserveren en of welke open studio je wilt gebruiken. -Open studio met draaisschijf is €6,-- per uur – voor het heerlijke draaien. -Open studio zonder draaischijf is €4,50 per uur – deze open studio kan je gebruiken voor handvormen, boetseren, decoreren, glazuren, etc.  (zonder draaischijf). Je kan natuurlijk ook een combi in het rooster maken. Wij willen dit van te voren weten ivm met de draaischijven en de overzichtelijkheid.   BELANGRIJK!! Voor de  eigen objecten die je mee neemt en glazuurd bij ons met de door ons  ontworpen,  ontwikkelde en aangemaakte glazuren word er een bedrag in rekening gebracht. Dit bedrag is de helft van de stook kosten die je bij ons gewend was. Gebruik je de hele dure glazuren kan dit nog iets hoger liggen. Afmeting object is bepalend voor de prijs.  

open studio huisregels:

 

  1. Noot & Zo Open studio is een geheel zelfstandige creatieve service.
Dit houd in dat je als je de weg weet in ons atelier je hier gebruik van kan maken met je strippenkaart. En geheel zelfstandig te werk gaat of gezellig met je collega cursist
  1. Je kan geen vragen stellen – tenzij het vragen kwartiertje is aangebroken (zie rooster).
Je kan aan Ralph & Suus of op dat moment verantwoordelijke geen vragen stellen tijdens de open studio tenzij je dit doet tijdens het geplande en van te voren aangegeven vragen kwartiertje. Hier kan je vragen stellen over het atelier bv. als je iets niet kan vinden of hulp bij je huidige project. Er worden geen nieuwe technieken uit gelegd. Nieuwe technieken kan je leren op de cursussen en de inspirerende, gespecialiseerde korte en lange workshops. Cursisten en vaste open studio gangers krijgen hier leuke kortingen op oplopend tot 50%. En vergeet niet dat je natuurlijk heerlijk vragen aan elkaar kan stellen.
  1. Werkplek en al het gebruikte netjes opgeruimd achterlaten voor je collega.
Je zal je open studio plek netjes opgeruimd aan treffen en zo laat je deze ook weer achter voor je college cursist en voor ons… Bij drukte word er door ons een indeling gemaakt en je plekje word gereserveerd dmv een naambordje.
  1. Als er iets op is uit het atelier graag doorgeven op de  =op lijst.
In het atelier hangt een lijst waar je op kan schrijven als je ergens misgreep en iets op is en je er graag de volgende keer gebruik van wil maken, dit duurt 1 a 2 weken.
  1. Glazuur emmers op volgorde terug zetten.
We hebben in de glazuurkast een logica aan proberen te brengen met een nummering en het word erg gewaardeerd als deze zo ook weer zo opgeruimd worden voor het overzicht van de glazuur emmers die in ons nu best grote atelier overall kunnen staan.