Workshop - Kennismaken pottenbakken - zaterdag 28 September 2024 - 11:00-13:15

€ 80,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Yes!! - September is the month we start our workshop season again in Utrecht.

We speak dutch and english in our workshops!

Please use google translate for the description :)


Ohhhh ja hier hebben we weer een data voor die leuke workshops!!

Ervaren op spelende wijs hoe het nou voelt achter de elektrische draaischijf met je handen in de klei. Dit is het moment om kennis te maken met deze al eeuwen oude ambacht, die alle tijden heeft doorstaan en dit ook nog heel lang zal doen op allerlei manieren over de gehele wereld.


Het bonkje klei moet eerst in het midden voordat je er iets gemakkelijker een vorm van kan maken, dit is een moeilijke vaardigheid en niet in een paar uurtjes te leren maar met goede begeleiding (steun) en heldere uitleg hebben wij al heel wat moois mogen ervaren van de deelnemers:)


Iedereen draait een aantal basis vormen zoals bekers, kommen en kopjes en misschien wel een klein vaasje of een plantenpotje. Hier maken we een selectie uit van 2 stuks (eventueel meer voor een meerprijs van ongeveer €8,50 (ligt aan het formaat) per stuk - graag betalen op de dag van de workshop)

Deze worden door jullie voorzien van gekleurde klei slib of er word een glazuur uit gekozen die wij dan aanbrengen voor de 2e bak. De creaties moeten dan drogen en worden biscuit (1e bak) gestookt. Dan worden deze geglazuurd en voor de 2e keer gebakken en Deze zijn dan binnen 6-8 weken klaar om opgehaald te worden.


Het leuke is ook nog dat je het keramiekje echt kan gebruiken en in de vaatwasser kan doen omdat wij op 1260 graden stoken !


Deze workshop is voor iedereen toeganklijk die nu echt eens wil kennismaken met het pottenbakken. Het is een aanschuif workshop en dit betekend dat je individueel, met je vriendin of vriend, pa, ma of met een kleine groep kan aanschuiven zolang er plek is... Max. 12 personen Als groep (minimaal 8 personen) kun je contact opnemen om een eigen dag te reserveren.


P.s. Annulerings voorwaarden!!!!! - Lees deze goed

Deze worskshop is te annuleren zonder kosten t/m 4 September 2024


BELANGRIJK!!

Annulering na 4 September 2024. Dan moet je zelf een vervangend persoon aandragen die jou workshop zal overnemen. Wij doen ons best via onze sociale kanalen een vervangend persoon te vinden voor jou plek, maar lukt dit niet zijn de kosten voor jou. Mochten er ernstige redenen zijn, zijn deze bespreekbaar...en proberen wij een oplossing voor beide partijen te zoeken.


AUB - doe dit echt op tijd zodat we ook een kans hebben om deze oplossing te kunnen vinden!!!! - erg belangrijk voor ons.

Heb je gezondheid problemen dan is dit verstandig om dit direct aan ons te vermelden, als u dit niet doet en er is een voorval waarbij er rekening mee gehouden had moeten worden dan is dit niet onze verantwoordelijkheid want dit had u dan moeten vermelden aan ons.


Bent u zwanger of bezig met zwanger worden laat het ons dan even weten...

Ivm COVID-19 (of andere situatie of virussen) kunnen data, informatie, regels en maatregelen aangepast moeten worden - ook wij volgen de RIVM - maatregelen door...


Noot & Zo behoud het recht hierin eventuele voorzorgsmaatregelen te nemen die vooraf gecommuniceerd zullen worden. Dit om ten allen tijden uw en onze veiligheid te vergroten. Dit kunnen ook maatregelen zijn die niet voorgeschreven zijn door een advies gevend orgaan.


Groetjes, Suus + Ralph