Nerikomi - handvormen - 3x3,5uur - 14, 21 en 28 November - Dinsdagmiddag - 12:45-16:15

€ 260,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Korte cursus "Nerikomi"


Handvormen keramiek cursus 3x3,5uur

Start dinsdagmiddag 14 November 2023.


Alles over de vele kleisoorten, de eindeloze manieren om prachtige, speelse en nog veel meer soorten patronen in slabs van klei te krijgen en deze dan weer te verwerken in je handvorm projecten. Je leert ook de do's and dont's en dit alles in groepsverband zodat je van elkaar kan leren en elkaar kan inspireren...


In Februari 2023 hebben we deze cursus gegeven op de NKO en het was een feestje!!


Hier het les rooster van dit blok:

1e les: dinsdag 14/11

2e les: dinsdag 21/11

3e les: dinsdag 28/11


In deze 3x 3,5 uur word er veel gewerkt met demo's...

In de lessen gaan we heerlijk met allerlei steengoed kleisoorten aan de slag en al het gemaakte zorgen we bij les 3 dat deze in onze droogkast staat, deze worden dan biscuit gestookt en kan je daarna de gemaakte keramiek zelf glazuren in 1 van onze losse glazuur lessen, of in je eigen atelier of oven..


Ervaring:

Het is wel prettig om enige handvorm skills te hebben en wij raden dit ook aan. Maar ben je bijvoorbeeld een draaier die een handvorm uit stapje wilt maken, zou dat ook kunnen, bij twijfel kun je het even vragen. Je hebt namelijk dan al de nodige klei kennis...


Wat zit er in deze cursus:

- Onze zeer complete studio en gereedschappen

- Vele steengoed kleien staan in deze cursus tot je beschikking.

- inclusief biscuit bakkosten

- Latten set en kaasdoek.

Wil je je werkstukken bij ons glazuren dan kan dit in de losse (glazuur) lessen die we aanbieden.

De Neriage & Agate cursus is in dezelfde ruimte - zoals al onze lessen bieden wij een techniek draaiend en handvormend aan....P.s. Annulerings voorwaarden!!!!! - Lees deze goed!!!

De cursus is kosteloos te annuleren voor 3 Oktober 2023.


Annulering na 3 augustus 2023:

Wij zullen de helft van het betaalde cursus geld behouden en de andere helft retourneren op het bij ons bekende rekening nummer.

OF:

U kunt ook zelf een andere cursist aandragen en deze kan uw cursus plek innemen.

Annulering na 5 September 2023:

Wij zullen geen cursus geld retourneren.

U kunt zelf een andere cursist aandragen en deze kan uw cursus plek innemen.


Kan je echt niet! Kun je zelf (ruim op tijd )een andere deelnemer/cursist aandragen die jouw cursus plek kan innemen. Heb je gezondsheids problemen dan is dit verstandig om dit direct aan ons te vermelden, als u dit niet doet en er is een voorval waarbij er rekening mee gehouden had moeten worden dan is dit niet onze verantwoordelijkheid want dit had u dan moeten vermelden aan ons.


Bent u zwanger of bezig met zwanger worden laat het ons dan even eerst weten voordat je de cursus aanschaft!...

I.v.m. de wat onzekere tijden (of andere situaties of virussen) kunnen data, informatie, regels en maatregelen aangepast moeten worden - ook wij volgen de RIVM - maatregelen door. Zoals het Dragen van Mondkapje kan verplicht zijn, dit kunnen wij pas een week voor de cursus laten weten ivm de onzekere tijden. Noot & Zo behoud het recht hierin eventuele voorzorgsmaatregelen te nemen die vooraf gecommuniceerd zullen worden. Dit om ten allen tijden uw en onze veiligheid te vergroten. Dit kunnen ook maatregelen zijn die niet voorgeschreven zijn door een advies gevend orgaan. Mocht u één van de 8 lessen moeten annuleren/af moeten melden dan kan deze onder onze en alleen onze voorwaarden ingehaald worden met een door ons aangeboden alternatief - mits wij deze mogelijkheid voor je hebben - 1x inhalen per cursist, per cursus.


Heb je vragen laat het vooral weten.


Groetjes, Suus + Ralph