Playful Porcelain - Handvormen - 2/11t/m23/11 - 4x3uur - Thursday evening - 19:00-22:00

€ 295,00
incl. btw, excl. levering
Op voorraad

Beschrijving

Korte cursus "Playful Porcelain"


Draaien keramiek cursus 4x3uur

Start dinsdag 2 November 2023.


Yes draaien met het witte goud!!


Hier het les rooster van dit blok:

1e les: 2/11

2e les: 9/11

3e les: 16/11

4e les: 23/11


Meestal word deze materie verheven tot "Een stapje verder", moeilijk en oehhhhh...

Dit klopt wel een beetje maar wij hebben deze cursus ontwikkeld dat ook spelender wijs er kennis gemaakt kan worden deze mooie witte materie. Dit doen wij op verschillende handvorm manieren en technieken


Ervaring handvormen:

Het is fijn als je al een beetje bekend bent met klei en/of porselein. Kennis hebt van wat basis technieken..... Als je dit niet hebt kan je ook meedoen, leg je lat dan niet te hoog en go with the flow. De objecten die we gaan maken hebben kleine afmetingen en zijn toegankelijk. Deze lessen zijn een heerlijk en laag drempel moment om te ontdekken of de materie iets voor je is.


Wat zit er in deze cursus:

- Onze zeer complete studio en gereedschappen

- 5 kg. porselein (meer nodig, dit kan je kopen op de lessen)

- inclusief biscuit bakkosten - van de 5 kg porselein.

Wil je je werkstukken bij ons glazuren dan kan dit in de losse (glazuur) lessen die we aanbieden.


Wat gaan we niet doen:
Toch belangrijk om even te vermelden...
Wij gaan niet gieten met porselein en ook geen sieraden maken van porselein!!P.s. Annulerings voorwaarden!!!!! - Lees deze goed!!!

De cursus is kosteloos te annuleren voor 28 September 2023.


Annulering na 28 September 2023:

Wij zullen de helft van het betaalde cursus geld behouden en de andere helft retourneren op het bij ons bekende rekening nummer.

U kunt ook zelf een andere cursist aandragen en deze kan uw cursus plek innemen.

Annulering na 8 Oktober 2023:

Wij zullen geen cursus geld retourneren.

U kunt zelf een andere cursist aandragen en deze kan uw cursus plek innemen.


Kan je echt niet! Kun je zelf (ruim op tijd )een andere deelnemer/cursist aandragen die jouw cursus plek kan innemen. Heb je gezondsheids problemen dan is dit verstandig om dit direct aan ons te vermelden, als u dit niet doet en er is een voorval waarbij er rekening mee gehouden had moeten worden dan is dit niet onze verantwoordelijkheid want dit had u dan moeten vermelden aan ons.


Bent u zwanger of bezig met zwanger worden laat het ons dan even eerst weten voordat je de cursus aanschaft!...

I.v.m. de wat onzekere tijden (of andere situaties of virussen) kunnen data, informatie, regels en maatregelen aangepast moeten worden - ook wij volgen de RIVM - maatregelen door. Zoals het Dragen van Mondkapje kan verplicht zijn, dit kunnen wij pas een week voor de cursus laten weten ivm de onzekere tijden. Noot & Zo behoud het recht hierin eventuele voorzorgsmaatregelen te nemen die vooraf gecommuniceerd zullen worden. Dit om ten allen tijden uw en onze veiligheid te vergroten. Dit kunnen ook maatregelen zijn die niet voorgeschreven zijn door een advies gevend orgaan. Mocht u één van de 8 lessen moeten annuleren/af moeten melden dan kan deze onder onze en alleen onze voorwaarden ingehaald worden met een door ons aangeboden alternatief - mits wij deze mogelijkheid voor je hebben - 1x inhalen per cursist, per cursus.


Heb je vragen laat het vooral weten.


Groetjes, Suus + Ralph